Camping

LET OP / PAY ATTENTION:
CHECK BESCHIKBAARHEID / PLEASE CHECK AVAILABILITY
mail naar / mail to: info@degroenedonk.nl

LET OP / PAY ATTENTION:
INCHECKEN vanaf 14.00 uur – CHECK IN from 14.00 h
UITCHECKEN vóór 12.00 uur – CHECK OUT before 12.00 h

Minicamping De Groene Donk, 5 km van de mooie oude binnenstad van Den Bosch, in het buitengebied van Den Dungen.
Voor natuurliefhebbers en  cultuurminnende kampeerders, voor als je er gewoon even lekker tussenuit wilt. Gastvrij en kleinschalig, met ruime standplaatsen, plaats voor trekkerstentjes en een lief kampeerhuisje.

We zijn open van 15 maart – 15 november.

In de knusse binnenruimte/recreatieruimte is een zithoek en een goed uitgeruste keuken, met koelkast, magnetron, kookplaat, pannen, servies etc. en een grote eettafel. Een uitkomst bij slecht weer!
In de recreatieruimte zijn veel boeken, die je kunt lenen tot aan je vertrek.

De campingplaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluiting, 6 Ampere. Op het terrein van 4000 m2 zijn meerdere watertappunten.

In ons kampeerhuisje zit je lekker droog en warm, het is geïsoleerd met natuurlijke materialen. Er is een infrarood kacheltje voor als het fris is. Het bed is standaard opgemaakt als 2-persoonsbed, op verzoek leggen we er 1-pesoons dekbedden op. Het bed kan worden voorzien van een klamboe. Er staan twee schommelstoeltjes in het kampeerhuisje en je kunt er  koffie en thee zetten. Verder maak je gebruik van de voorzieningen op de camping.

Het sanitair is comfortabel en schoon. Door de vloerverwarming is het er aangenaam als het wat kouder is. Geen chemische vloeistoffen door de wc’s spoelen, uitsluitend toegestaan is Solbio biologische toiletvloeistof. Nog beter: afvaltank half met water vullen en alleen ‘s nachts het toilet van de caravan/camper gebruiken. ‘s Ochtends kan deze dan geleegd worden in de daarvoor bestemde stortbak. Dan is de milieubelasting het laagst.

Op verzoek kun je bij ons een vuurkorf lenen.

De aanplant op de camping is karakteristiek voor het Brabants landschap. We hebben een wilgenhut, waar het heerlijk toeven is als de zon te fel schijnt of waar je gaat zitten om in alle rust over het leven te filosoferen. Achter het terrein hebben we een vlinder- en bijentuin aangelegd met een grote diversiteit aan bloemen, struiken en bomen. We hebben er enkele bijenkasten staan.

Vanaf de camping is het tien minuten lopen naar de Meerse Plas, een natuurlijke zwemvijver met strandje en ligweide.

En kijk voor verdere tips vooral ook even op de andere pagina’s van onze website. We hebben veel links gemaakt om je zo goed mogelijk te informeren over wandel- en fietsroutes, musea en bezienswaardigheden. Dat scheelt je alvast veel tijd!

We wonen aan het terrein en ontvangen je met veel plezier op De Groene Donk!

Clementine en Martien