Goed om te weten

LET OP / PAY ATTENTION:

Beste Gasten, Dear Guests 

Wij zijn verheugd dat vanaf 29 april campers en caravans met eigen voorzieningen weer bij ons terecht kunnen. De gezamenlijke ruimtes,  sanitair en keuken/binnenruimte, mogen per 1 juli weer gebruikt worden.
Kom en geniet weer van kamperen!
LET OP: Als toiletvloeistof is alleen Solbio toegestaan (of water met azijn); dit is 100% afbreekbaar. Er mogen beslist geen chemische vloeistoffen worden doorgespoeld!!

Ons kampeerhuisje is beschikbaar voor twee personen die normaal ook al dicht bij elkaar zijn. Totdat ruimtes weer gedeeld mogen worden heeft het huisje privé wc, douche en keuken op de camping (waarschijnlijk tot 1 juli)! Minimum verblijf is twee nachten. Korting voor midweek, week of maand. 

Wij verwachten van gasten dat ze zich strikt houden aan de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten.
Dus ook:
– bij klachten thuisblijven
– anderhalve meter afstand houden
– geregeld handen wassen met zeep
– geen samenscholing van meer dan drie personen

Wij houden de situatie omtrent het Corona-virus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Veiligheid staat voorop!

Dear Guests,

We are pleased to let you know that from 29 April we are allowed to open our campsite for motorhomes and caravans with own toilet/shower. From the first of July the communal kitchen and shower block will be open again.
Come and  enjoy camping again!
ATTENTION: For toilet fluid only Solbio is allowed, or water with vinegar; this is 100% degradable.
Absolutely no chemical liquids through the toilet disposal or toilets!

Our little cottage is available for two persons who normally are already close together. Until rooms are communal again the cottage has privat toilet, shower and kitchen (problaby until 1st of July)! Minimum stay is two days. Discount for midweek, week or month.

The rules of the Dutch authorities are to be followed.
This includes:
if any symptoms: stay home
– keep 1,5 meter distance
– wash your hands regulary with soap
– no gatherings of more than three persons

We will stay informed and will follow the measures of the government concerning the corona-virus. Safety first!

 Martien and Clementine

 

CHECK BESCHIKBAARHEID (mail) / PLEASE CHECK AVAILABILITY (mail)

LET OP / PAY ATTENTION:
INCHECKEN VANAF 14.00 UUR / CHECK IN FROM 14.00 h
UITCHECKEN VÓÓR 12.00 UUR / CHECK OUT BEFORE 12.00 h

De Groene Donk is open van 15 maart – 15 november.

Je bent op de dag van aankomst welkom vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek het terrein vóór 12.00 uur weer schoon achterlaten.

Honden zijn alleen onder bepaalde voorwaarden toegestaan dus van tevoren eerst overleggen.

Parkeren alleen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. We hebben uitsluitend parkeerplekken voor onze campinggasten, niet voor bezoekers van de campinggasten.

Wij vinden het belangrijk bewust om te gaan met natuur en milieu en vragen van onze gasten ook respect voor natuur en milieu. Wij werken  zo groen en duurzaam mogelijk. We bankieren bij de Triodosbank en werken met groene stroom. Wij willen geen lozing van milieubelastende afvalproducten. Onze tuin is ingesteld op vogels en insekten. Achter de camping hebben we twee bijenkasten. Je kunt er gerust wandelen, zolang je niet voor de ingang van de kast gaat staan, want dan belemmer je de bijen om naar ‘huis’ te gaan, dat vinden ze niet fijn.

Er is een stortplaats voor de campingtoilet. Als toiletvloeistof  kun je uitsluitend gebruik maken van Solbio biologische toiletvloeistof of water waaraan azijn is toegevoegd. Veel toiletvloeistoffen met de term ‘milieuvriendelijk’, blijken toch niet altijd 100% afbreekbaar of bevatten alsnog voor het milieu schadelijke stoffen. Chemisch, chloorhoudend of anderszins milieubelastend (toilet)afval mag absoluut niet worden doorgespoeld.

Je kunt kostenloos gebruik maken van onze WIFI. We garanderen geen 100% ontvangst. Ook satellietontvangst is niet gegarandeerd.

Als je radio wilt luisteren, zet het geluid dan zo zacht dat de andere gasten het niet kunnen horen.
Van 22 tot 7 uur is het rustig op de camping.

Onze camping is niet zo geschikt voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn groot, daardoor blijft er weinig speelruimte over; er is zelfs geen trapveldje.

We hebben geen seizoensplaatsen, en geen tarief voor leegstand.

Wil je bezoek ontvangen, dan eerst even overleggen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om veel mensen uit te nodigen, we willen een heel rustige camping zijn en blijven. Voor bezoekers rekenen we 2,50 euro per dagdeel.
Bezoekers dienen hun auto in het dorp te parkeren. De camping heeft weinig parkeerplaatsen. Wordt de auto zonder toestemming toch geparkeerd, dan rekenen wij hiervoor 5,- euro per dagdeel.

Reserveren is niet verplicht, maar wij raden dit wel aan. Wij zijn maar een hele kleine camping. Pasen, rond Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren, de mei-, zomer- en herfstvakantie zijn erg geliefde periodes, maar ook de weekenden zijn we vaak volgeboekt.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of vermissing van kampeergoederen en kampeermiddelen of voor ongevallen met mens en huisdier op de camping. Verzekering van kampeermiddel tegen brand, diefstal, beschadiging etc. moet zelf worden geregeld.

Fietsverhuur:
De Groene Donk heeft een dames- en een herenfiets te huur. De kosten zijn 7,50 euro per dag per fiets.
Vestingfietsen, Woudseweg 49, Den Dungen / 06-21633127 – info@vestingfietsen.nl (Nicky Sanders). Kosten zelf opvragen.

De fietsenmaker is vlakbij (1 km):
Jan Goossens, Litserstraat 65, Den Dungen – 073 – 5942566

Afstanden vanaf De Groene Donk

locatie  afstand  lopen  fietsen
 Station NS Den Bosch  5,9 km  1 u 12 min  19 min
Bushalte Den Dungen  1 km  12 min  5 min
Boerderijwinkel; groente,  fruit en kaas  150 mtr  2 min  30 sec
Supermarkt/winkels  1,4 km  16 min  5 min
Jacobus kerk  <1 km  11 min  4 min
 De Meerse Plas  <1 km  11 min  5 min
Restaurant Boer Goossens  <1 km  11 min 4 min
 Herberg De Poeling  < 1,4 km  17 min  5 min
Eterij De Brug  1,5 km 18 min  5 min
Tuincafé De Witte Zwaan  4 km 50 min 13 min
Restaurant Joske  5,5 km 60 min 18 min